.A tojást, a margarint és acukrot kézi habverővel habosrakeverem. Hozzáöntöm a tejet,hozzáadom a sütőporralelkevert lisztet és alaposanelkeverem a hozzávalókat.Megfelezem a masszát, és azegyik felében elkeverem akakaóport.
Egy kerek, kapcsostortaformát kibéleleksütőpapírral és a formaközepére halmozok 2 evőkanálfehér tésztát, majd a fehértésztára 2 evőkanál kakaóstésztát és ezt addig folytatom,míg el nem fogy az összestészta. Legvégül finomanmegkocogtatom a formát, deelegyengetni nem szükséges,magától szét fog terülni sütésközben.
A meggyet belenyomkodoma tésztába (ha befőtt, akkorelőtte lecsepegtetem), majd180 fokon (légkeverésen 160fok) kb. 30 perc alattmegsütöm. Tűpróbávalellenőrzöm kivétel előtt. Egybögre tej mellé remek kísérő.